Om

Kom og vær med til Danmarks fedeste håndboldstævne, HUMLEBI CUP!


Vi er utroligt glade for at invitere unge håndboldspillere til den 29. udgave af Humlebi Cup, som finder sted weekenden den 5-7. april 2024.


Humlebi Cup er en fantastisk mulighed for A, B og C-hold til at vise deres færdigheder på banen! Stævnet skal være en social oplevelse udover det sædvanlige, som knytter bånd, skaber venskaber og sammenhold på kryds og tværs og respekt for både spillet og hinanden.


I vil få mulighed for at spille mange spændende håndboldkampe, nyde et besøg i badelandet, feste til en fantastisk diskofest og slippe for bekymringer om maden.


Stævnet byder på turneringer for både piger og drenge i forskellige aldersgrupper:


U9: Født i 2014

U11: Født i 2012 eller 2013

U13: Født i 2010 eller 2011

U15: Født i 2008 eller 2009


Alle hold fra samme klub vil overnatte samlet på samme skole, hvor der også vil være morgenmad. Det giver jer mulighed for at styrke sammenholdet og hygge jer sammen udenfor banen.


Der vil også være fantastiske præmier på spil! Alle deltagere, både spillere og ledere, får en flot t-shirt som souvenir. I A-rækken vil vinderholdet blive belønnet med guldmedaljer og en pokal, mens sølvmedaljer og en pokal venter på andenpladsen. I B- og C-rækken vil vinderholdet få en pokal.